فایل بررسی اسپري اسیدهاي سیتریک، استیک و پروپیونیک بر پارامترهاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته پزشکی (آموزش_و_پژوهش)
این پایان نامه در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
شرح مختصر:
زمینه: افزودن اسیدهای خوراکی به مواد غذایی علاوه بر اثرات مهاری بر میکروارگانیسمها، موجب ایجاد طعم و رنگ مناسب در آنها میگردد. هدف: مطالعه حاضر به منظور تاثیراسیدهای آلی بربرخی شاخصهایمیکروبی و شیمیایی وارگانولپتیکی گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری آن انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه بهصورت تجربی در سال 1393 در شهرستان کوهدشت بر روی گوشت مرغ انجام گرفت. و جهت نمونهبرداری گوشت ناحیه ران مرغ متعاقب اسپری با محلولهای %1 استریل اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بستهبندی و در دمای 4 -2درجه سلسیوس نگهداری و با فواصل 2 روزه، مورد آزمایش قرار گرفت و اختلاف معنیدار بودن تیمارهای مختلف ازنقطهنظر میکیروبی(شمارش مزوفیل های هوازی، شمارش کلیفرم ها، شمارش سرماگراها، شمارش بی هوازی ها)، شیمایی(PH و TVN ) و ارگانولپتیکی(درصد خونابه، کیفیت رنگ و بو) بررسی شد.