پاورپوینت سقف های کامپوزیتی و فضایی

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته معماری (کارآموزی_و_گزارشات)

این پاورپوینت در مورد سقف های کامپوزیتی و فضایی در 30 اسلاید کامل و شامل مقدمه،تعریف، سقف های کامپوزیتی و فضایی،سازه فضایی،سقف زنبوره‌اي نوعي سازه فضايي،اتصالات قاب‌های فضایی،سقف کامپوزیت ،سقف کامپوزیت با عرشه فولادی،کامپوزیت،سازه فضاکار،سازه فضاکار کامپوزیت؛ دهانه های وسیع، نی و...و منابع می باشد.

قسمتی از متن:

مقدمه:

سقف‌های کامپوزیت در سازه‌های فلزی سقف‌هایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن بوده و در آن از بلوک‌ها به عنوان پرکننده استفاده نشده است. برای ایجاد یکپارچگی این سقف، از برشگیر (ناودانی) استفاده می‌شود که این ناودانی‌ها باعث درگیری تیرآهن با سقف و در نتیجه یکپارچگی سقف می‌شوند.

* :

این نوع سقف صرفا در اسکلت فلزی قابل اجرا است.
اجزای تشکیل دهنده آن شامل تیرهای فرعی ( لانه زنبوری-پروفیل ) برشگیر ، بتن و آرماتور حرارتی می باشد.
از آنجایی که برای اجرای سقف کامپوزیت به شمع بندی نیازی نیست این امکان وجود دارد که چند سقف را به طور همزمان بتن ریزی نمود که تخته ها یا ورق های قالب بندی را نباید به هیچ وجه زودتر از زمان موعد باز کرد.سقف های کمپوزیت سقفهایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن برای اینکه یکپارچگی این سقف رعایت شوند شود از برشگیر (نبشی)استفاده می شود که این نبشی با بتن درگیری ایجاد کرده و یکپارچگی درست می کند و چون تیرهای فرعی کمپوزیت به علت گیردار بودن تیرهای اصلی و با توجه به لنگر پوش (لنگر زلزله) بتن روی تیرهای اصلی نمی تواند به مقاومتش کمک کند .
میلگردهایی که روی سقف کامپوزیت قرار دارند میلگردهایی حرارتی هستند که در جهت مخالف با تیرهایی فرعی باعث یکپارچه شدن بتن و درگیری با سقف کامپوزیت می شود وبا جوش دادن به تیرهای فرعی مانع ترک خوردن بتن می شود
قالب بندی این سقفها معمولا از تخته کوبی استفاده می شود و بعد از اتمام بتن ریزی نایلون باعث راحت جدا شدن تخته ها می شود و در برخی موارد از یونولیت استفاده می شود که به علت محکم نبودن باید شمع کوبی کنند و مشکلات اجرایی بیشتری دارد و دلیل دیگر اینکه یونولیت زیر سقف می ماند و ما نمی توانیم از فضای زیر سقف کامپوزیت که تیر های فرعی آنها معمولا زنبوری هستند برای عبور لوله تاسیساتی استفاده کنیم در ضمن عایق خوبی برای حرارت بالا نیست.

روش اجرای سقف کامپوزیت بر روی سازه‌های فولادی

در سازه فولادی، پس از نصب پل‌ها (Girder)، تیرهای فرعی سقف به فواصل حداکثر  cm130 در داخل جان تیرهای حمال اتصال می‌یابند.

تیرهای فرعی ممکن است، لانه زنبوری (CIPE) طراحی و اجرا می‌شوند.

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته معماری (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 4604 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:2,960 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل