آموزش کاربردی جاوا اسکریپت

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

این کتاب آموزش کاربردی جاوا اسکریپت در 100 صفحه شامل یازده فصل به صورت زیر می باشد ک در انتها می توانید این کتاب را دانلود کنید

فصل اول : آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات

ابتدا به این فصل  اختصاص به بررسی مفاهیم و اصطلاحات رایج موجود در جاوااسکریپت دارد. دربرنامه نویسی تحت وب خواهیم پرداخت و سپس تفاوت هاي اصلی زبان هاي جاوااسکریپت و جاوا را شرح خواهیم داد. درادامه نیز به هسته هاي تشکیل دهنده جاوااسکریپت پرداخته و با کاربردهاي هر یک از آن ها آشنا خواهیم شد.

فصل دوم: متغییر ها و انواع داده ها

  در این فصل ابتدا با روش تعریف متغیرها و قوانین نامگذاري آن ها در جاوااسکریپت آشنا خواهیم شد و سپس انواع داده هاي موجود را بررسی خواهیم کرد. همچنین لیستی از کلمات کلیدي و رزرو شده که امکان استفاده از آن ها به عنوان نام متغیرها وتوابع وجود ندارد  را ارائه خواهیم کرد.همچنین در این فصل به مبحث بسیار مهم تبدیل انواع پرداخته و روش هاي تبدیل انواع گوناگون به یکدیگر را بررسی خواهیم کرد .

فصل سوم: جاوااسکریپت در مرورگرها

 تا حدودی با بسیاری از مفاهیم پایه جاوا اسکریپت در فصل‌های گذشتهآشنا شدید،  در این فصل، می خواهیم طریقه استفاده و قرار دادن آنها در صفحات را بررسی کنیم. html برای استفاده از جاوا اسکریپت در صفحات تکی به نام <script> را فراهم کرده که در این فصل با آنها آشنا خواهید شد.

فصل چهارم: کار با آرایه ها درجاوااسکریپت
آرایه ها  در جاوااسکریپت نیز جز آرایه ها در همه زبان هاي برنامه نویسی است. در این فصل ابتدا به بررسی روش هاي ساخت آرایه ها و ویژگی هاي براي ایجاد برنامه هاي انعطاف پذیر نیز انکارناپذیر اصلی آن پرداخته و در ادامه در مورد نحوه دستکاري آن ها همچون اضافه، حذف، انتخاب و مترب سازي عناصر آرایه پرداخته و به روش هاي تبدیل آرایه به رشته و بالعکس خواهیم پرداخت.

فصل پنجم: کاربرد رشته ها در جاوااسکریپت
این فصل به بررسی رشته ها در جاوااسکریپت می پردازد. در این فصل ابتدا به روش هاي ایجاد رشته ها در جاوااسکریپت خواهیم پرداخت و سپس به توضیح روش هاي دستکاري آن ها همچون جداکردن زیر رشته ها، الحاق و مقایسه رشته ها و… خواهیم پرداخت.

فصل ششم: اشیا درونی ( پیش ساخته)
جاوا اسکریپت شامل تعدادی از پیش ساخته است که توسعه دهندگان می توانند از آنها در برنامه‌های خود استفاده کنند در واقع کلاس هایی برای این اشیا نداریم و لازم نیست شیعی از روی آنها ساخته شود

فصل هفتم: BOM   مدل شی گرایی مرورگر

BOM به عنوان یکی از اجزای اصلی و ابتدایی تشکیل دهنده جاوا اسکریپت نقش مهمی در تعامل کاربران با بخش های گوناگون مرورگرها همچون بخش نمایش ،سند ،پنجره ها ،مشخصات سیستم عامل و مرورگرو…. ایفا می کند

فصل هشتم: DOM مدل شی گرایی سند

در این فصل به بررسی DOM یکی دیگر از اجزای مهم تشکیل دهنده جاوا اسکریپ می پردازیم این DOM است که امکان دسترسی و دستکاری عناصر موجود در صفحه و قابلیت اضافه حذف و جابجایی آنها در جای‌جای صفحه را فراهم می آورد.

فصل نهم: کار با فرم ها و عناصر فرم

در صفحات وب فریم ها تنها عنصری هستند که کاربران می‌توانند به صورت مستقیم یکسری اطلاعات را در آنها وارد نمایند.

فصل دهم: رویدادها در جاوا اسکریپت

تعاملات جاوا اسکریپت با html از طریق رویدادها که به واسطه دستکاری‌های که کاربر یا مرورگر بر روی صفحه انجام میدهند امکان‌پذیر می‌شود و چگونگی تشخیص و کنترل آنها یکی از مباحث مهم به شمار می رود که در این فصل ابتدا مفهوم  event آشنا شده و سپس به آنها پرداخته می‌شود آشنا شده و در انتها برای تشخیص خصوصیات رویدادهای رخ داده استفاده خواهیم کرد.

فصل یازدهم: کار با کوکی ها

کوکی ها در واقع متغیرهایی هستند که در قالب یک فایل متنی ساده بر روی کامپیوتر کاربر ذخیره می شود و در هر بار درخواست صفحه جدید از سرور با همان کامپیوتر، این فایل ها هم برای سرور فرستاده می شود می توانیم از کوکی ها برای ذخیره یک سری اطلاعات خواست کاربران صفحات استفاده کنیم و در صورت نیاز آنها را در صفحات دیگر مورد استفاده قرار می دهیم. در این فصل ابتدا پس از بررسی روش ایجاد کوکی ها و روش های دسترسی و بازیابی مقادیر ذخیره شده در آنها آشنا خواهیم شد

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2407 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 100

حجم فایل:2,300 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل