کتاب وانیل _ طعم دهنده برتر

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

گیاه «وانیل» با نام علمی «vanilla planifolia» از جمله گونه‌های رونده متعلق به ارکیده‌های وانیلی می‌باشد. گیاه «وانیل» که بومی کشور مکزیک، منطقه کارائیب، آمریکای مرکزی و نواحی شمالی آمریکای جنوبی است، از نخستین منابع تهیه «وانیل» به عنوان یک طعم دهنده پر طرفدار می‌باشد زیرا سرشار از ماده خوش عطر و خوش طعمی موسوم به «وانیلین» (vanillin) است.

در فهرست کتاب ” وانیل ؛ طعم دهنده برتر ” موضوعات زیر به چشم می خورد :
مقدمه
واژه شناسی وانیل
تاریخچه گیاه وانیل
مشخصات گیاهشناسی جنس وانیل
مشخصات گیاه شناسی وانیل
واریته ها و ارقام گیاه وانیل

نیازهای اکولوژیکی گیاه وانیل
اهمیت گیاه وانیل
ازدیاد گیاه وانیل
ازدیاد گیاه وانیل از طریق کشت بافت
کشت و کار گیاه وانیل

بیماری های گیاه وانیل
بیماری های قارچی بوته های وانیل
بیماری های ویروسی بوته های وانیل
آفات گیاه وانیل
برداشت محصول وانیل

کشورهای تولید کننده وانیل
تمهیدات کشور هند برای افزایش تولید وانیل
پرورش گیاه وانیل در فلوریدای جنوبی
عمل آوری نیام های وانیل
مرحله گروه بندی میوه ها

مرحله کشتن سلول های میوه
مرحله عرق کردن میوه ها
مرحله خشک کردن تدریجی میوه ها
بیوسنتز وانیلین
مرحله بهینه سازی میوه های وانیل

درجه بندی میوه های عمل آوری شده وانیل
عصاره گیری میوه های وانیل
استاندارد عصاره وانیل در ایالات متحده آمریکا
ترکیبات شیمیایی وانیل

وانیل های طبیعی غیر گیاهی
وانیل های مصنوعی یا سنتزی
وانیلین
مقررات برچسب زدن عصاره های وانیل
انواع تولیدات وانیلی
ویژگی های عطر و طعم وانیل

موارد مصرف وانیل
کاربردهای غذایی وانیل
کاربردهای چاشنی وانیل
کاربردهای وانیل طعم افزا
کاربردهای وانیل به عنوان معطرساز شیرینی میوه ای

کاربرد وانیل به عنوان شیرینی افزا
کاربرد وانیل به عوان تلخی گیر
کاربرد وانیل در مواد لبنی
کاربرد وانیل در تولیدات نانوائی
کاربرد وانیل در نوشابه های غیر الکلی
کاربرد وانیل در نوشابه های الکلی

کاربرد وانیل به عنوان طعم و مزه
کاربردهای بهداشتی وانیل
کاربرد وانیل در خوشبو کننده ها
کاربردهای متفرفه وانیل

کاربردهای پزشکی وانیل
کاربرد وانیل در موارد داروئی
کاربرد وانیل در عطر درمانی
دُز مصرفی وانیل

عوارض جانبی مصرف وانیل
عوارض پوستی ناشی از تماس وانیل
هشدارهای مصرف وانیل
منابع و مآخذ

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2626 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 254

حجم فایل:30,172 کیلوبایت

 قیمت: 75,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل