دانلود پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺درسی

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش  به همراه عکس و ...میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
ساختمان گوشت
پروتئین
انقباض
تغییرات پس از کشتار
صلابت نعشی
  مکانیسم
  تردی گوشت  Tenderness
 تردی مصنوعی
تغییرات غیر طبیعی پس از کشتار
گوشتهای تیره، سفت و خشک ( DFD )
گوشتهای رنگ پریده، نرم و مرطوب ( PSE )
صلابت نعشی هنگام رفع انجماد
ظرفیت نگهداری اب و عوامل موثر بر ان
ترکیبات گوشت
تجهیزات و ماشین الات مورد استفاده در صنایع گوشت:
دستگاه برش گوشتهای منجمد
دستگاه کاتر
دستگاه جدا کننده 
دستگاه پر کن یا فیلر
اتاقکهای مخصوص دود دادن
 دستگاه تامبلر Tumbler
کالباس های حرارت دیده
چربی
افزودنی ها
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده
امولسیون سازی Emulsification
برای تولید کالباس پخته سه روش وجود دارد
روش کوتریزاسیون گوشت Lean meat method 
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه  Fat method  
کوتریزاسیون در خلا    
  کالباس های خام: Raw fermented sausages
تکنولوژی تهیه کالباس های خام قابل برش
تخمیر و خشک کردن      
 فراورده های گوشتی عمل امده خام
روش Wiltshire
افزودن بقیه افزودنی ها  
روش تولید همبرگر
ترکیب شیمیایی بدن ماهی
لیپید ها
  تری متیل امین اکساید:TMAO
  تغییرات پس از صید
  اصول اماده سازی و نگهداری 
انجماد
نمودار فرایند انجماد در ماهی
   تغییرات کیفی در ماهی منجمد
  انجماد زدایی
کنسروسازی
مراحل تهیه کنسرو ماهی
   تهیه فراورده های دودی: (Smoked fish)
میگو: shrimp or Prawn
لکه سیاه Black spot 
    نرم تنان Molluscs 
معایب
خاویار : Caviare
گونه های ماهیان خاویاری
  روشهای عمل اوری خاویار:
  روش عمل آوری خاویار دان بسته بندی شده در قوطی های فلزی:
میکروبیولوژی خاویار
خاویار مصنوعی

قسمتی از متن :
ساختمان گوشت:
     لاشه شامل، 
                گوشت بدون چربی ( Lean) – چربی - استخوان – بافت همبند میباشد.
     چربی،  
            زیر جلدی – بین عضلانی ( inter muscular ) – بین رشته ای ( intra m) 
            اسیدهای چرب موجود، 4 تا 22 کربنه هستندکه مهم ترین انها اسید اولئیک، پالمتیک و استئاریک میباشند. درصد اسید های چرب اشباع گوسفند از همه بالاتر( 53% اشباع، 47% غیر اشباع) و ماهی از همه کمتر است( 21% اشباع، 79% غیر اشباع) 
            بقیه چربی ها شامل فسفولپید، هورمون های استروئیدی میباشد( گاو 0/1% گلسترول) 
  کربوهیدرات،
           شامل گلیکوژن و گلوکز میباشد
 گوشت بدون چربی، 
          شامل، 75% اب، 22% پروتئین، 2-4% چربی( intra m)، 2% فسفات و مواد معدنی          
پروتئین،
      شامل 12% ( 55-60%) پروتئین میوفیبریلی، محلول در غلظت های نمکی
             7% (30%) پروتئین سارکوپلاسمیک، محلول در اب و غلظت های پایین نمکی
             2% (10-15%) پروتئین ساختمانی شامل بافت همبند، غیر محلول
 و......................

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺درسی

تعداد مشاهده: 2200 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: powerpoint

تعداد صفحات: 123

حجم فایل:5,068 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل