دانلود طرح توجیهی تولید اب میوه
دانلود طرح توجیهی تولید اب میوه
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
توضیحات:
هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه (غیر مرکبات) است . در این بررسی بازار فروش ، واردات و صادرات ، واحدهای فعال و در دست احداث ، منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفضیل شرح داده شده است .
طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 1/2 میلیارد تومان دارد و هزیه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تأمین منابع در حدود 350 میلیون تومان برآورد شده است . سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت 5/1 سال برگشت می یابد .
احداث واحد در استان هایی نظیر قزوین ، آذربایجان شرقی ، خراسان رضوی و کرمانشاه از مزیت نسبی برخوردار می باشد .
تولید آب میوه ( غیر مرکبات )
2 – معرفی محصول :
2 – 1 – مشخصات کلی محصول :
آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال ( شفاف شده ) ، کدر ( پالپ شده ) و از نظر میزان میوه طبیعی ( آب میوه و یا پالپ ) به سه گروه ، آب میوه ، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد . میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 – 50% و در گروه شربت میوه بین 6 – 30% متغیر می باشد .
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف به کار گرفته می شود ، متفاوت بوده و این تفاوتتا به امروز به وضوح مشخص نشده است . بدین سبب به نوشابه های شفاف ،آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود .
معلوم است که بعضی از میوه ها ( سیب ، انگور و آلبالو ) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر ( هلو ، زردآلو و پرتقال ) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند . علی رغم کدر بودن ، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آن ها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد . همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو ، علاوه بر آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آن ها در مورد تمامی شان درست نیست .
تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها ، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد . پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولاً تغلیظ می گردد . هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده ، آب میوه ، نکتار و یا شربت بدست می آید . در مورد نکتار و شربت اکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد .
دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
تعداد مشاهده: 4902 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 56
حجم فایل:793 کیلوبایت